IMBUNATATIRI ADUSE MODULUI 1.0:
-Au fost 3 clase adugate, acuma sunt 9 clase diferite.
-A fost adaugat model la fiecare clasa in parte.
-A fost adaugat 1 model la toti oamenii (teroristii si counterii vor arata la fel).
-A fost adaugat 1 model separat pentru admini.
-In principiu au fost schimbate modelele toate.
-Au fost adaugate gloante infinite la oameni.
-A fost adaugat un surplus de puteri la toate clasele de zombi.
-Oamenii au 200 HP (viata) si nu li se termina gloantele indiferent de cate ori incarca.
-Zombii au 150 HP (viata) + surplusul fiecarei clase care difera oricum vor avea surplusul dublu chiar triplu.
-Gravitatea, viteza si raza de infectia dublata la toate clasele de zombi.
-Au fost marite sansele pentru creatura suprema si exterminator.
-Au fost marite urmele lasate pe jos de zombii.
-A fost scoasa toata traducerea din data/lang inclusiv infoul si introdus in plugin, cu ocazia asta voi numai puteti modifica!
-A fost scoasa reclama din mod , mai exact tagul [
www.addons.ro] a fost inlocuit cu [Tvirus2]
-Au fost schimbate/modificate modelele la grenazi (toate), efectele trail(urma) la flashbang & he.
-A fost adaugat ```cubeu de lumini la smoke (lumineaza de fiecare data in alta lumina) + a fost marita raza de lumina , a fost marit timpul cat as stea in flacari zombii si cat sa stea inghetati.
-A fost schimbat cerul acuma este in stele.
-Am facut putina lumina pe server - adica numai este chiar bezna complet.
-Am adaugat ambience , adica pe server in permanenta se va auzi un sunet de moarte sa zicem asa , un sunet din iad ..
-Am schimbat mainile la zombii , si am adaugat si coada (pe click dreapta atacati cu , coada - alien).
-Am fixat puterile la fiecare clasa , fiecare zombi acuma avand anumite caracteristici!
-Am adaugat respawn pentru oameni la runda modului Creatura Suprema - adica cand 1 om moare , invie inapoi , astfel marind sansele de supravietuire.
MODURI JOC:
1. CREATURA SUPREMA
2. EXTERMINATORUL
3. MODUL SWARM
4. MODUL INFECTIA MULTIPLA
FISIERE/FOLDERE:
V-am adaugat si 1 server.cfg cu adresa noastra de download (sv_downloadurl "http://x.addons.ro") - dar voi modificati aceasta linie deoarece serverul sv_downloadurl a fost inchis momentan!
Cu toata viteza noastra , timpul in care 1 jucator downloada toate resursele era de la 40 de secunde pana la 60 secunde (1 minut).
Va rugam noi sa umblati in server.cfg si sa schimbati sv_downloadurl cu altul pe care sunteti siguri ca exista resursele (sunete/modele/sprites) ale modului tvirus2.
V-am adaugat noi harti pentru zombi + mapcycle.txt si maps.ini unde deja sunt trecute.
Hartile sunt:
Code:
zm_assault_shadow
zm_beach
zm_city_final
zm_die_hard_tn
zm_dust2
zm_dust2_new
zm_toxic_house
zm_toxic_house2
zm_toronto
zm_small_nightmare
zm_run_while_u_can
zm_prospeedball_v2
zm_office_b2
zm_nighwatch_final
zm_infantry
zm_house_s
INFO
Tot ce gasiti in folderul Infectia Tvirus Mod 2.0 bagati in folder server/cstrike!
Pe urma mergeti in folder server/cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini si treceti linia:
[code:]tvirus2.amxx[/code]
linie care o gasiti in fisierul plugins2.ini din Infectia Tvirus Mod 2.0/cstrike/addons/configs
Pe urma mergeti in folder server/cstrike/addons/amxmodx/configs/modules.ini si stergeti din fata urmatoarelor linii :
Code:
fakemeta
hamsandwich
La fel procedati in ambele cazuri (normal sau iarna).
Nu uitati pentru a va functiona acest mod , aveti nevoie de amxmodx 1.8.0 sau 1.8.1 (va merge chiar si pe unul mai nou daca va aparea)
Credite: mut2nt si tuty(pawn) pentru unele modele
Testeri: Lethal Game si LethaL
Am scos 2 instaluri pentru aceasta versiune:
- 1 versiune are adaugat pluginul snowy_effects.amxx - adica ninge pe server.
- si cealalta versiune este fara ninsoare.
- pentru fiecare din cele 2 versiuni am folosit design separat, poze:
download here !download mod iarna![i]